Obama’s erfenis

Toen president Obama nog senator was, was hij er fel op tegen als men de Revolutionaire Garde van Iran een terreurgroep noemde, zelfs terwijl deze garde nauw betrokken was bij het organiseren van aanslagen op Amerikaanse militairen in Irak. (IRGC = Islamitische Revolutionaire Garde)

IRGC

En, als onderdeel van het geheime losgeld deal met Iran, hief hij de VN(!)-sancties tegen Bank Sepah op. Bank Sepah is een bank van de IRGC. De IRGC, ondanks de ontkenningen van Obama, is een islamitische terreurgroep met ondermeer Amerikaans bloed aan zijn handen. IRGC is bij de sjiïtische islam wat IS (of ISIS) is bij de soennitische islam. En zelfs de Democraten weten dat. Daarna, als onderdeel van zijn vuile atoomdeal met Iran, stuurde hij in het geheim een fortuin naar Iran, in Genève via alweer een IRGC bank aan hen overhandigd.

Khobar Towers

Na het Khobar Towers bombardement, waarbij 19 Amerikanen werden gedood, stuurde toenmalig president Clinton een bericht naar de leider van Iran met de waarschuwing dat de Verenigde Staten het bewijs hadden van betrokkenheid van IRGC bij de aanval. Meer recent gaf minister van Buitenlandse Zaken John Kerry gaf toe dat de IRGC is “bestempeld als terroristisch” toen besproken werd dat sjiitische terreurorganisaties zullen profiteren van het opheffen van de sancties door Obama.

Bank Sepah en rakettechnologie

Bank Sepah echter werd bestraft met sancties voor iets dat groter is dan het terrorisme. De omvang van de bombardementen was betrokken bij kon de Khobar Towers aanval doen lijken gering. Sepah werd bestraft voor “het betrokken zijn in nucleaire en ballistische raketten activiteiten.” Hiermee werd bedoeld dat de bank had geholpen om voor Iran ballistische rakettechnologie uit Noord-Korea te kopen. Irans nucleaire wapenprogramma zou immers pas halverwege compleet zijn als het de bom krijgt. Daarvoor moet het raketten hebben die Israël, Europa en uiteindelijk Amerika kunnen bereiken. Dat is waar Noord-Korea en Bank Sepah komen. Bank Sepah helpt om de Iraanse ballistische raketten industrie levensvatbaar te maken. Door het opheffen van de sancties hielp Obama rechstreeks bij het Iraanse programma voor ballistische raketten net zoals hij eerder had geholpen bij het Iraanse nucleaire programma.

Er zijn geheime deals die Obama heeft gemaakt met Iran en waarvan we weten.
Er zijn geheime deals waarvan alleen vermoedens en aanwijzingen bestaan.
En er zijn geheime deals, waarvan we het bestaan niet eens weten.

Geruststelling

Obama belde in Rosh Hashana, het Joodse Nieuwjaar, om de rabbijnen te vertellen dat zij zich geen zorgen hoefden te maken over de mogelijkheid dat Iran kernwapens zou inzetten omdat “elke weg naar een nucleair wapen nu definitief is afgesloten.” Dat is vreemd want vorig jaar beweerde hij nog dat door zijn ‘deal’ pas over 13 jaar Irans breakout tijd “bijna tot nul zal zijn gekrompen.” (De break-out tijd is de tijd die Iran nodig heeft om een kernwapen te maken. ) Maar Ernest Moniz, minister van Energie van Obama, zei dat het geen probleem zou zijn omdat Iran alleen zou worden toegestaan om 300 kilo laag-verrijkt uranium op te slaan. Hij loog, zoals hierna blijkt.

List en bedrog

Terwijl Obama de rabbijnen verzekerde hoe grondig Iran meewerkte aan zijn deal werden nieuwe onthullingen gedaan over hoe hij Iran hielp zodat het alleen maar leek alsof Iran meewerkte. Het probleem was simpel. Obama wilde de sancties tegen Iran opheffen. Maar Iran werkte niet mee aan zelfs maar het kleinste deel van Obama’s waardeloze akkoord. Dus Obama besloot dat het tijd was om ervoor te zorgen dat het leek alsof Iran wel degelijk meewerkte.

De uranium leugens

Zoals eerder gezegd: Iran was alleen toegestaan om 300 kilo laagverrijkt (3,67 procent) uranium hexafluoride in bezit te hebben en dit aantal zal gedurende 15 jaar niet worden verhoogd. Iran hoefde echter niet 15 jaar te wachten om dat aantal te overtreffen. Of zelfs 15 minuten. Obama gaf hen de toestemming tot onbeperkt laagverrijkt uranium op het moment dat de onderhandelingen zouden worden afgesloten. Obama is dus met zijn ‘deal’ overeengekomen om dat aantal te upgraden naar “onbekende grootheden”. Hoeveel is dat: “onbekend”? Net als de rest van het nucleaire programma van Iran, weten we het niet. Laag verrijkt uranium, zelfs in onbekende grootheden, klinkt niet zo eng. Behalve echter dat volgens een voormalige VN wapeninspecteur, het kan worden gebruikt om hoog verrijkt uranium te maken. En dat is hoe je van nul tot een paddestoelwolk komt.

Liegen zonder consequenties

Toen Obama de rabbijnen gerust stelde herhaalde hij de valse bewering dat Iran reeds 98 procent van zijn verrijkt uranium had verscheept. Hij vertelde deze leugen, zelfs al was de waarheid al uit gekomen aan het begin van september. De 98 procent limiet was allang door Obama zelf omzeild. Obama heeft gelogen over de Iran deal vanaf het allereerste begin. Niemand sprak hem op zijn leugens aan. En dat is het grote probleem. Obama, Kerry en Clinton kunnen doen wat ze willen zonder dat iemand hen aan de schandpaal nagelt.

De boze fee

De direct betrokkene bij de ‘verruiming’ van de hoeveelheid laagverrijkt uranium was Hillary Clinton. De ‘doorbraak’ in de onderhandelingen vond plaats toen ze accepteerde dat Iran meer uranium verrijkte dan was afgesproken. En toen was het gewoon een kwestie van uitproberen door Iran om te zien hoeveel verrijking er op die manier mogelijk zou kunnen zijn. Het blijkt oneindig uitgerekt te kunnen worden: elke verruiming wordt officieel genegeerd of bedekt door de Amerikaanse regering .

Het verraad van Obama

Obama heeft niet alleen een oogje dicht gedaan toen Iran begon met de race om de kernbom: hij heeft alle elementen van het van het nucleaire programma tot aan de ballistische raketten gezien, bevorderd en verborgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat Iran het geld, de mankracht en de middelen kreeg om een kernmacht te worden. Hij regisseerde elementen van de Amerikaanse inlichtingendiensten en Defensie om te voorkomen dat Israël het nucleaire programma van Iran zou aanvallen. Hij bedreigde Israël zelfs: Israël mocht niets tegen Iran ondernemen omdat anders Amerika Israël’s vliegtuigen zou neerschieten. Hij ging zelfs zover dat hij terroristische organisaties hielp met directe steun en geld voor hun programma voor ballistische raketten.

Dit is geen fout.
Dit is geen lafheid.
Het is verraad.

Waarom??

Een koud berekend plan om Iran om te vormen tot een kernmacht is duidelijk geworden. Met als resultaat de afschuwelijke dood van miljoenen. Waarom zouden Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton zoiets gruwelijks doen? Beiden (en vele voormalige presidenten) behoren zij tot de wereldelite die op de achtergrond de touwtjes in handen heeft. Deze elite, de Illuminatie, is bezig om de wereld om te vormen in hun ideaal. Elk land en elke heerser die niet daaraan meewerkt, zal worden aangevallen. Meestal grepen zij in door het organiseren van opstanden zoals de Arabische lente waarbij de heersers van Tunesië, Egypte, Libië en Jemen werden afgezet of vermoord. De aan de opstandelingen beloofde voorspoed en vrede kwam er niet; de landen zijn één voor één achtergebleven in verwoesting en wanorde. Duizenden stierven en honderdduizenden raakten huis en haard kwijt en raakten op de vlucht. Dat deert hen niet: deze mensen hebben geen enkel meegevoel. Zij vinden dat de wereld overbevolkt is en elke dode is er in hun gedachten weer één minder op de wereld.

Amerika’s geheime oorlogen

Amerika ‘maakt’ revoluties door het verspreiden van geruchten, zorgen voor onvrede en aan opstandige elementen steun, beloften, geld en wapens geven. (niet alleen de Arabische lente, maar ook de ‘spontane volksopstand’ in Oekraïne was door Amerika geregisseerd en betaald.) Landen en heersers die niet willen meewerken en waar dergelijk ingrijpen niet lukt zullen worden aangevallen. Hiertoe viel Amerika landen aan als Afghanistan en Irak en zij zouden dolgraag Syrië willen aanvallen. De grootste vijand van de nieuwe Wereldorde is echter Rusland. Putin doet niet mee met de plannen van de nieuwe wereldorde. Daarom wordt Rusland steeds meer zwart gemaakt door USA en NAVO. De Europese pers geeft Rusland van alles en nog wat de schuld. Europa moet geloven dat de Russen de ‘slechten’ zijn. In werkelijkheid zijn het juist de landen van het oorspronkelijke ‘vrije Westen’ die door en door slecht zijn en keihard werken aan hun gedroomde nieuwe wereld.

Heer Jezus, kom spoedig!Bron: breakingisraelnews.com

Reacties zijn gesloten.